Nie masz jeszcze planów na Sylwestra?????
Zapraszamy do Dworu Dłużniewo!!!
tel. 23 662 49 00
Zapewniamy:
- organizację imprez o różnorodnym charakterze (od niewielkich spotkań rodzinnych po plenerowe imprezy przygotowywane z prawdziwym rozmachem)
- bogate menu dostosowane do charakteru imprezy oraz wsparcie w projektowaniu własnych dań
- doświadczony i profesjonalny personel
- rzetelności i wysoką jakość świadczonych usług
- lokalizacje stacjonarne (restaurację w zabytkowym dworku, bacówkę, restaurację w zabytkowej kamienicy, zabytkowy park z grillem peruwiańskim)
- hale namiotowe (do 600 osób), namioty bankietowe, parasole, stoły, ławy, obrusy, porcelanę, dekorację, transport
Na życzenie klienta nasza usługa może obejmować kompleksową organizację całej imprezy. Zadbamy o odpowiedni scenariusz, dodatkowe atrakcje i miejsce wydarzenia. Posiadamy dostęp do profesjonalnej sceny, nagłośnienia, oświetlenia i ekipy artystycznej. Dzięki nowoczesnym halom namiotowych możemy zorganizować imprezę w każdym miejscu i w każdych warunkach.
Oferujemy:
dla klientów indywidualnych:
dla firm i instytucji:
- przyjęcia weselne
- spotkania urodzinowe, imieninowe
- rocznice
- komunie
- chrzciny
- garden party
- obsługę domowych przyjęć i spotkań
dla firm i instytucji:
- lunche biznesowe
- imprezy integracyjne, pikniki
- przyjęcia firmowe
- eventy marketingowe
- bankiety, koktajle, bale, jubileusze
- konferencje, szkolenia
- zestawy autokarowe
Szczególnie polecamy:
- Zupa z krem z białych warzyw podana z grzanką i nutą chabrów
- Zupa forszmak z dziczyzny
- Pieczeń z jelenia po staropolsku, podana z kluseczkami francuskimi i sałatką wiosenną
- Piersi z kaczki marynowane w winie podane z sosem malinowo chrzanowym otulone wiankiem kolorowych sałat na płatkach róży
- Gruszka gotowana w winie skąpana w białej i ciemnej czekoladzie podana w towarzystwie malin i mięty
- Jagnięcina po góralsku podana z kluseczkami z tartych ziemniaków i młodymi buraczkami
- Roladki indycze z bakłażanem, serem gorgonzola i żurawiną podane z zapiekanką ziemniaczaną i sałatką sałaty lodowej
- Filet z dorsza w sosie szafranowym podane z młodymi ziemniakami z koperkiem i kolorowymi sałatami z sosem ogrodowym
- Rozmaitości pierogowe ręcznie lepione: ruskie, z kapusty i grzybów, ze szpinakiem i serem feta, z kaszą gryczaną i bundzem.
- Cepeliny faszerowane mięsem
- Roladki z bakłażana pomidorami malinowymi i sosem czosnkowym
- Naturalne polskie sery
- Pieczywo domowego wypieku, masło wiejskie ubijane na świeżo